Despre Noi

Salut, sunt Adrian Munteanu si te pot ajuta fie sa-ti vinzi proprietatea care „ti-a ramas mica” sau este prea mare, fie sa-ti gasesti casa visurilor tale, acea casa care te face sa te simti „acasa” !

In domeniul imobiliar profesionalismul si onestitatea sunt elementele definitorii ale construirii unei relatii solide si de lunga durata intre consultantul imobiliar si clientii sai, atat vanzatori (proprietari) cat si cumparatori.

Aceste elemente ma caracterizeaza si pe mine si din acest motiv ma aflu aici la un click distanta de tine.

Daca vrei sa vinzi, sa cumperi sau doar sa inchiriezi o proprietate nu ezita sa ma contactezi !

 

Din blogul nostru

Testimoniale

Ce spun clientii nostrii despre noi

Intr-o lume in care sunt agenti imobiliari la tot pasul , este foarte greu sa alegi pe cel potrivit. Suntem plecati din tara si am avut un apartament de vanzare in Brasov, care era inca sub credit ipotecar Prima Casa. Procedurile bancii au fost foarte greoaie de rezolvat, de multe ori ni s-a parut absolut imposibil de ajuns la un comun acord pentru inchiderea creditului si a ipotecii de la distanta. Dar cu Domnul Munteanu am avut noroc imens pentru ca a dat dovada de profesionalism, rabdare, s-a implicat, s-a interesat, a intrebat si nu s-a lasat pana nu am reusit sa ne atingem scopul. Datorita lui am reusit sa finalizam procesul de vanzare si lichidare credit, chiar si de la mii de kilometrii distanta. Ii suntem foarte recunoscatori pentru tot ajutorul.
de Mihaela Kelemen
, Ontario, Canada

Compare listings

Comparaţie